tjolahoppsan :))

Sara tyckte ju att de va dålig uppdatering här så då får ja väl slänga in nårra bilder från sstudent festen FESTIVAL
så jädrans skojigt va de! vi måste nästan bara ordna en klassfest innan studenten!!!



Klassfest?

Hörrni tjejer, jag kom och tänka på en sak.. Det är 57 dagar till studenten och än färre dagar till balen där vi dess förinnan ska ha hunnit med klassresa till Göteborg och pubrunda. Men tanken slog mig, blir det någon sista klassfest innan allt är över? Lite skoj hade det allt vart. Visst är det tajt med tiden och alla har säkert saker upp över öronen som måste fixas inför allt det ovannämnda.
Bara en liten tanke så där :)

För övrigt så tycker jag det vart galet dålig uppdatering här! Men jaa, alla har vi rätt fullt upp nu. Jag vill säga ännu ett stort grattis till Emmy och Annie som ska tävla i Skol SM i Göteborg. Vi kommer hejja på er och nog kommer ni ta er långt alltig! :D

Galet roligt att man träffade på Ellen, Jenny och Sandra igår på Oléo - inte tokigt alls :) Och jaa Jenny, du får nog allt förklara dig imorgon men vad du menar om att du kommer drömma mardrömmar om mig.. haha! Bilder finns så klart på Växjöpuls, där man får leta upp dem själv. För jag tycker dem vart lite för snygga för att läggas upp här. HAHA!


Klockan drar iväg liite för mycket nu, skolan väntar imorgon.. Ja vi vet ju vad vi tycker om det. Vi ses imorgon tjejer och så får ni sova så gott!

Take care
Kraaam Sara


RSS 2.0